Un oradean a devenit cel mai cunoscut fotograf al Dobrogei. Peisaje şi detalii uimitoare cu vieţuitoarele Deltei

Un dobrogean prin adopţie colindă nordul ţinutului dintre Dunăre şi Marea Neagră cu aparatul său de fotografiat, surprinzând crâmpeie din viaţa colorată a celui mai divers pământ al României.

Dan Bandacu, specialist de la Rezervaţia Biosferei Delta Dunării originar din Oradea, postează pe contul său de Facebook peisaje şi detalii uimitoare cu vieţuitoarele Dobrogei.

Cea mai recentă incursiune a fost la Balabancea, o aşezare la 40 kilometri de Tulcea, între Nalbant şi Cerna. Bandacu a explicat la fiecare imagine ce reprezintă, ca într-un mic îndrumar dobrogean. În albumul său fotografic este şi o secţiune video, care revelă un locuitor de temut al Dobrogei: şacalul. Bandacu a amplasat o cameră cu senzor de mişcare în pădure, filmând astfel prezenţa şacalului, nelipsit din pădurile Dobrogei. Citeste mai mult: adev.ro/p8c2re

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri