Un oradean a fost retinut pentru ca fura, periodic, whiskey şi votcă si cognac din magazinele alimentare

Poliţiştii oradeni au identificat, cercetat şi reţinut un tânăr de 26 de ani bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Saptamanal, tanarul isi facea plinul de alcool, fara sa si plateasca.

În urma cercetărilot efectuate, poliţiştii îl bănuiesc că în 20 februarie la ora 10.00, ar fi sustras din incinta unui magazin din Oradea două sticle de băuturi alcoolice (whiskey şi votcă), cauzând un prejudiciu de 188,39 lei.

De asemenea, orădeanul e bănuit că, la 12 februarie a.c., la ora 10.00, profitând de neatenţia personalului, ar fi sustras din incinta unui alt magazin din municipiul Oradea o sticlă de băuturi alcoolice (whiskey) în valoare de 70 de lei.

Totodată, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe tânărul de 26 de ani că în 6 februarie a.c., la ora 19.04, profitând de neatemţia angajaţilor, ar fi sustras dintr-un magazin din Oradea o sticlă de băuturi alcoolice (votcă) în valoare de 100 lei, iar în 29 ianuarie a.c., la ora 18.11, procedând în acelaşi fel, ar fi sustras din incinta aceluiaşi magazin patru sticle de băuturi alcoolice (cognac) în valoare de 280 lei.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Alte știri