Un orădean a spart cu piatra o vitrină și a furat articole de autoapărare. A fost rapid reținut

Luni, 10 octombrie a.c., la ora 08.39, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, că, un bărbat necunoscut a spart cu o piatră geamul unui magazin care comercializează articole de pescuit, vânătoare și autoapărare din municipiul Oradea și a sustras diverse bunuri expuse în vitrina magazinului.

Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, din magazin fiind sustrase trei pistoale air soft, nesupuse autorizării, două lunete și două spray-uri de autoapărare. De asemenea, în urma cercetării efectuate la fața locului, s-a constatat că, din magazin nu au fost sustrase arme sau muniții, letale ori neletale.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei, un orădean de 53 de ani, a fost identificat la scurt timp de la comiterea faptei, acesta fiind depistat în proximitatea magazinului.

Polițiștii au recuperat de la acesta toate bunurile sustrase din magazin.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase l-au reținut pe bărbatul de 53 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Marți, 11 octombrie a.c., acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Distribuie informația
Alte știri