Un orădean beat a condus un ATV și s-a ”proptit” într-un copac. A ajuns la spital și s-a ales și cu dosar penal

Foto: arhiva

La data de 29 iunie, la ora 21.20, polițiștii Biroului Rutier Marghita au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, în localitatea Chișlaz, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii rutieri din Marghita au constatat că, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV, pe drumul comunal 112, în localitatea Chișlaz, județul Bihor, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi lovit un copac.

În urma accidentul rutier, bărbatul de 34 de ani a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Marghita, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă șiconducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri