Un oradean celebru „munceste” la Ferma ProTV pentru titlul de fermierul anului

Emil Rengle a devenit cunoscut după ce a câștigat «Românii au talent», iar de atunci proiectele tv nu încetează să apară pentru tânărul dansator. Emil Rengle își dorește foarte mult să câștige premiul cel mare de la «Ferma», emisiunea PRO TV care a avut premiera marti seara, iar dacă acest lucru se va întâmpla, el va ști exact ce trebuie să facă cu suma primită.

Românii m-au susținut în 2018 și m-au ajutat sa mă stabilesc în București. Mi-au dat încredere, m-au votat și am câștigat. Acum este rândul meu să dăruiesc. Îmi doresc să pot să câștig și nu doar să donez banii către o Asociație Anti Drog, ci să mă implic în mod real și activ în campanii în care să ajut tinerii să evolueze„, a declarat Emil Rengle.


În noul sezon al reality show-ului ferma Ferma, nouă femei și nouă bărbați au fost duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme.


Distribuie informația
Alte știri