Un oradean de 26 de ani, condamnat pe viață în Germania a fost adus în România pentru executarea pedepsei

In octombrie 2012, Sebastian Dan și o altă persoană, în timp ce se aflau în vizită la victimă, au sustras obiecte de valoare din locuința acesteia, precum și un autoturism. Pentru a se asigura că fapta nu le este descoperită au omorât victima”, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) într-un comunicat postat pe site-ul instituției.

Pe 13 ianuarie, Curtea de Apel Oradea a transmis Biroului Național Interpol București sentința penală de recunoaștere a hotărârii pronunțate de Tribunalul Klave din Germania. Barbatul a cerut insa să execute pedeapsa detenției pe viață pe teritoriul României.

Astazi, el a fost adus în țară de o escortă si a fost preluat de o echipă din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor fiind ulterior dus la Jilava. Peste o luna insa, ar putea ajunge in Penitenciarul Oradea.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri