Un orădean de 47 de ani, prins în flagrant în timp ce încerca să vândă ecstasy. La percheziții au fost găsite 1,2 kilograme de canabis.

Distribuie pentru prietenii tăi:

Marți, 8 februarie a.c., într-o parcare din municipiul Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict un bărbat de 47 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc. Acesta a fost depistat în timp ce ar fi încercat să comercializeze 39 de comprimate de ecstasy.

În urma percheziției efectuate asupra automobilului, au fost descoperite și ridicate 1,21 kilograme de canabis și 65 de grame de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Pentru probarea activității infracționale a celui în cauză, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Oradea.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 14 pastile ce conțin MDMA, 3 grame de cocaină, 5 grame de canabis, 2 grame de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, 3.040 USD, 150 de Euro, 1.800 de lei, cântare de înaltă precizie, aparatură pentru vidat și telefoane mobile.

Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de aducere.

După audierea acestuia, procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea a dispus reținerea sa, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate, în vederea documentării activității infracționale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri