Un orădean de 55 de ani a fost reținut pentru că a zgâriat 11 mașini din oraș

Luni, 4 aprilie a.c, polițiștii Biroul Furturi din Autovehicule din cadrul Poliție Municipiului Oradea au reținut pentru 24 de ore, în Centul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 13 martie a.c, în intervalul orar 14.00 – 20.00, ar fi distrus prin zgâriere, mai multe elemente de caroserie şi parbrizul unui autoturism parcat pe strada Transilvaniei din municipiul Oradea.

Același bărbat este bănuit de polițiștii orădeni că, în perioada februarie – martie a.c., ar fi distrus, tot prin zgâriere, alte 10 autoturisme parcate în aceeași zonă din municipiul Oradea, provocând astfel un prejudiciu total estimat la 15.000 de lei.

Polițiștii Biroul Furturi din Autovehicule din cadrul Poliție Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activității infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea prejudiciului cauzat astfel.

Distribuie informația
Alte știri