Un orădean de nota 10. Mihai Neşu implicat 100% în fundația pe care o coordonează

Lui Mihai Neşu i se promite vindecare miraculoasă. Un terapeut şcolit în Tibet, Stelian Fulga susține că are leac pentru boala care îl ține pe orădean într-un scaun cu rotile.

„Dacă în două luni nu îl pun pe picioare, îi dau 100.000 de euro. Mergem la notar și facem hârtiile. Dacă nu se face sănătos, îi dau banii. Dar, în cele două luni, Neșu trebuie să facă întocmai ceea ce îi voi spune eu”, a declarat Stelian Fulga la o emisiune tv, conform rtv.net.

Terapeutul i-a dat telefon orădeanului și s-a oferit să-l facă bine. Replica fostului fotbalist l-a lăsat mască pe Fulga: „Eu cred doar în Dumnezeu!”.

Imobilizat din 2011, după fractura cervicală produsă de intervenția involuntară a colegului Alje Schut, la un antrenament al formației Utrecht, și neputându-se deplasa singur, Mihai Neșu se concentrează pe refacere și trage tare pentru fundația căreia îi acordă mare parte din timpul său. Fostul fotbalist orădean spune că zâmbetele de pe feţele celor peste 45 de copii de care are grijă la ONG-ul său ii dau energie în fiecare zi.

Distribuie informația
Alte știri