Un orădean în semifinale Naționalelor de tenis de câmp, categoria U16

Foto: crisana.ro

Mihai Lungu a acces în semifinalele Campionatelor Naționale Individuale de Vară la tenis – 16 ani. Sportivul legitimat la CSM Oradea a obținut, joi,  30 iulie, o victorie importantă în fața lui David Gheorghe – cap de serie numărul 2.

Rezultatul final a fost de 2-0 la seturi. Lungu a câștigat ambele seturi cu 7-5. El completează careul de ași în proba masculină, urmând ca vineri, 31 iulie, nu înainte de ora 12:00, să se confrunte cu Alin Mihai Fătu – cap de serie numărul 3 al probei. Mihai Lungu, jucătorul de al CSM Oradea a trecut de Vlad Valentin Roman, respectiv de Mihail Pop.

În cealaltă semifinală, Mihai Coman – cap de serie numărul 1 – se va duela cu Dragoș Cazacu. De notat că cel din urmă l-a învins pe Christian Teszari în primul tur al competiției.

La feminin, Floriana Popovici, legitimată la CSM Oradea, a fost învinsă de Maria Ciubotaru – cap de serie numărul 3 – în sferturile de finală. Partida s-a desfășurat în cursul zilei de joi (30.07).

Iată programul confruntărilor din semifinale în proba feminină:

Alexia Todoni (6) vs Maria Ciubotaru (3)

Alexia Iulia Mărginean (4) vs Ștefania Bojica

Campionatele Naționale Individuale de Vară la tenis 16 ani – ediția 2020 sunt organizate de CSM Oradea, la baza sportivă Arena Antonio Alexe, sub egida Federației Române de Tenis. Evenimentul este organizat cu sprijinul RCS&RDS.

Distribuie informația
Alte știri