Un orădean și-a cântat durerea pe scena ”Românii au talent”. Cine este Fratele Infinit

foto: Românii au talent

Un orădean a impresionat juriul Românii au talent cu povestea sa de viață. Alex este din Oradea, însă locuiește de ceva timp în București unde muncește pe șantier și într-un restaurant ca să se întrețină și să își finanțeze pasiunea pentru muzică, după ce o vreme a locuit pe străzi.

Momentul său a emoționat întreaga sală, iar jurații l-au răsplătit cu 4 de DA.

„Mă numesc Paul Alex aka Fratele Infinit. Am 28 de ani. Visul meu a început pe la vreo 9-10 ani când efectiv de nicăieri când eram pe străzi, în Oradea, am avut o viziune cu mine pe scenă, tatuaje pe tot corpul și am știut de mic copil ce vreau să fac.

La 15 ani am scris primul caiet de versuri. Muzica chiar mi-a dat un scop, o direcție. Am suferit destul. Mama s-a despărțit de omul care am crezut că e tatăl meu și a luat-o rândeaua cu relațiile cu alți bărbați. O dată cel puțin la o săptămână vedeam altul. Eu fiind micuț, îl credeam și îl simțeam tată că îmi doream unul.

La un moment dat, a avut o relație cu bătăi, abuzuri și am început să fug de acasă. Am stat șapte ani pe stradă. Doi ani am fost dat în urmărire cu Interpolul. Eu, caz social, ajung între delincvenți. Bineînțeles că am fost un fel de carne de tun, de la abuzuri psihice, până la violuri, bătăi. O vreme au fost traume. La 28 de ani, acum le iau ca și lecții.E acolo sus un Dumnezeu. Am strigat când eram pe stradă singur, la -25 de grade, mă ascundeam de gardă, că nu voiam să ajung înapoi la orfelinat. I-am zis să dacă ceva să nu îngheț. 

În dimineața următoare, o femeie m-a luat la ea, m-a cazat, mi-a dat să mănânc, mi-a dat o biblie. Și din ziua aia spiritualitatea m-a ținut în viață. M-a ajutat să fiu ceea ce sunt azi și să îmi urmez visul. În momentul ăsta lucrez în două locuri. Pe șantier la amenajări interioare, apoi vinerea și sâmbăta la restaurant. Investesc în visul meu cât pot de mult și o să trag de el până o să închid ochii!”, a povestit concurentul, înainte de a urca pe scenă.

Distribuie informația
Alte știri