Un paradis al florilor poate fi admirat lângă Amsterdam. Vezi până când

Renumita grădină cu lalele din Olanda, considerată cea mai mare din lume, și-a deschis în sfârșit porțile. În ultimii doi ani a stat închisă primăvara, din cauza pandemiei.

Sute de mii de zambile, lalele și narcise încânta privirea vizitatorilor. 

Parcul este situat în localitatea Lisse, la aproximativ 30 de km de Amsterdam. Se poate ajunge foarte ușor cu mașina, bicicleta sau mijloace de transport în comun, din capitală sau din imprejurimi. Există și bilete cu transport inclus, dus întors, disponibile pe site-ul keukenhof.nl. La fel, se pot achiziționa tururi cu barca pe canalele de irigare din jurul Keukenhof-ului, in care se pot admira celebrele câmpuri de lalele, regăsite pe orice carte poștală cu Olanda.

Reprezentanții parcului așteaptă aproximativ 700.000 de vizitatori în acest an, o scădere semnificativă față de cei un milion și jumătate de oameni câți obișnuiau să viziteze acest loc înainte de pandemie. Primii turiști și-au făcut deja apariția.

Acest paradis al florilor poate fi vizitat până la mijlocul lunii mai.

Sursa: stirileprotv.ro

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri