Un pic de dragoste poate schimba lumea! Video

When one is hugged, the other sulks, asking to be hugged.

Robotul Lovot este menit să-ți facă viața mai frumoasă și să te relaxeze. Principiul care s-a aflat la baza realizării sale este ”un pic de dragoste poate schimba lumea.” Practic, vorbim de un robot companion, mai apropiat de un cățeluș pe care îl mângăi și îl iei în brațe toată ziua, decât de o creație din metal care știe să-ți aducă bere din frigider sau să dea cu aspiratorul, spun cei de la playtech.ro.

When one is hugged, the other sulks, asking to be hugged.

”Lovot nu este un robot util care va îndeplini sarcini pentru oameni.” Se arată în comunicatul de presă publicat de Groove X pe marginea subiectului. ”Ce a încercat Groove X să facă prin tehnologie nu ține de eficiență sau utilitate, ci, mai degrabă, de un robot care să facă oamenii cu adevărat fericiți prin caracterul său nevinovat și gesturile drăgălașe care te tentează să-l iei în brațe.”

Pentru a-și materializa scopul nobil, Lovot incorporează o serie de senzori sensibili la atingere și o cameră în vărful capului care poate înregistra și partaja clipuri video din împrejurimi. Astfel, părinții pot folosi imaginile oferite de robot pentru a urmări activitatea unui copil în casă sau a unui animal de companie. Poți monitoriza dacă ți-a intrat cineva în casă sau poți ține evidența asupra interacțiunilor dintre o persoană dragă și robotul celor de la Groove X. Deși o parte din funcționalitatea sa necesită o conexiune la internet, este important de reținut că Lovot funcționează foarte bine și fără să fie online.

Prețul unui astfel de robot este de aproximativ 5300 de dolari, iar primele unități vor fi livrate în partea a doua a anului viitor.

Foto: playtech.ro

Distribuie informația
Alte știri