Un polițist de frontieră, depistat cu noul coronavirus, a murit la 43 de ani

Un poliţist de frontieră de la Jimbolia, judeţul Timiş, în vârstă de 43 de ani, a decedat duminică seara, după ce în urmă cu două săptămâni fusese depistat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut pe Facebook de sindicatul Europol, care amintește că acesta este al doilea caz de deces în rândul polițiștilor infectați cu „virusul ucigaș”.

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – ITPF Timişoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia şi-i transmitem sincere condoleanţe! Drum lin spre cer, colegule!”, se spune în mesajul Europol.

Un focar activ de coronavirus a fost anunțat sâmbătă la Inspectoratul de Poliţie Timiş, unde 22 de poliţişti au fost depistaţi pozitiv cu COVID – 19, iar alţi 13 poliţişti se află în izolare la domiciliu. Cel mai afectat este serviciul rutier, aici fiind 16 dintre polițiștii confirmați.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri