Un poloist de la CSM Oradea, în lotul cu care România va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

Levente Vancsik a fost inclus în lotul de 13 cu care România va participa la concursul de polo pe apă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, ediția 2024. Sportivul legitimat la CSM Oradea bifează astfel o nouă aventură sub tricolor, după ce la începutul anului curent a fost prezent la Campionatul European și la cel Mondial.

Vancsik a fost inclus în efectivul de 13 jucători de către antrenorul principal Bogdan Rath. Originar din Arad, în vârstă de 29 ani, Vancsik evoluează pe post de centru. El are deja patru sezoane la activ sub culorile CSM Oradea, echipă pentru care va evolua și în următoarele două sezoane.

Lotul de 13 al României este alcătuit din: Marius Țic, Francesco Iudean, Matei Luțescu, Tudor Fulea, Andrei Neamțu, Andrei Prioteasa, Andrei Țepeluș, Nicolae Oanță, Silvian Colodrovschi, Vlad Georgescu, Sebastian Oltean, Levente Vancsik și Eduard Drăgușin.

Staff-ul tehnic este format din Bogdan Rath (antrenor principal), George Deacu (antrenor secund), Marian Pătraşcu (kinetoterapeut), Valentin Olteanu (analist video/statistician).

România va juca în Grupa A la Olimpiada de la Paris. Tricolorii vor întâlni, în ordine, următorii adversari: Grecia, SUA, Croația, Italia, respectiv Muntenegru. Competiția de polo pe apă masculin demarează la data de 28 Iulie anul curent.

Levi Vancsik devine al 2-lea sportiv legitimat la CSM Oradea ce va evolua la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Celălalt este judoka Alex George Creț.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri