Un pompier bihorean este campion naţional la judo şi cel mai tehnic judoka sub 35 ani

În perioada 15 – 18.03.2016, s-a desfăşurat în municipiul Deva, judeţul Hunedoara, etapa finală a Campionatului de judo al Ministerului Afacerilor Interne.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana” al judeţului Bihor a fost reprezentat la această competiţie de plutonier major Bogoşel Adrian, subofiţer în cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea.
La finalul concursului, ce a reunit la start aproximativ 100 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, plutonier major Bogoşel Adrian a obţinut Locul I, la
categoria 90 kg. De asemenea, în cadrul aceleiaşi competiţii, pompierului militar bihorean i-a fost acordată “Diploma pentru cel mai tehnic judoka sub 35 de ani”.

Plutonier major Bogoşel Adrian a reuşit performanţa de a ocupa Locul I la fiecare ediţie a Campionatului de judo al Ministerului Afacerilor Interne la care a participat, palmaresul acestuia îmbogăţindu-se în acest an, cu cea de-a opta medalie de aur obţinută la acest concurs.

În intervalul 2008-2013 şi 2015-2016, plutonier Bogoşel Adrian şi-a surclasat toţi concurenţii la Campionatele de judo ale Ministerului Afacerilor Interne , ocupând în cei opt ani menţionaţi (în anul 2014 neparticipând la competiţie), prima treaptă a podiumului.

Distribuie informația
Alte știri