Un proiect al Primariei Oradea, ales in finala Cities of Tomorrow 2019

Editia a saptea a Cities of Tomorrow, organizata de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania), va avea loc pe 26 martie 2019 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va fi dedicata comunitatii, atat de business cat si a societatii civile, si importantei implicarii acesteia in dezvoltarea sustenabila a regiunilor si oraselor.

Înaintea acestei a 7-a ediţii, a fost organizat un concurs de proiecte adresat administraţiei publice, mediului de business și societǎţii civile.

Cu ajutorul unui juriu format din oameni cu expertizǎ vastǎ, s-au stabilit 10 finaliști din totalul de 83 de proiecte, Primaria Oradea fiind acceptata cu o iniţiativǎ care își propune sǎ transforme centrul istoric din Oradea.

Noutatea acestui an o reprezinta competitia de pitch-uri „Comunitati in trialog”. 9 participanti din 3 categorii, administratie publica, societate civila si mediul de business, vor avea la dispozitie cate 5 minute sa prezinte proiectele lor pentru orase/regiuni, ce contribuie la dezvoltarea urbana, marketingul regiunii, dezvoltarea locatiei investitionale, implementarea de solutii inteligente, imbunatatirea calitatii vietii sau a dialogului intre stakeholderi. Aceste proiecte vor fi evaluate de un juriu de specialitate, iar castigatorii vor fi premiati de AHK Romania in vederea dezvoltarii viitoare a proiectelor lor. https://www.citiesoftomorrow.ro/submitted-projects.html

Distribuie informația
Alte știri