Un restaurant de pe strada Kogalniceanu a luat foc. Care este cauza si cat de mari sunt pagubele

Foto: arhiva

În seara zilei de miercuri, în jurul orei 20.55, forţele de intervenţie ale Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant situat pe strada Mihail Kogălniceanu din Oradea.

La sosirea echipajelor de stingere, flăcările se manifestau în culoarul de trecere spre terasa restaurantului, respectiv în zona barului din incinta localului, existând riscul propagării acestuia la întreaga clădire, precum şi la un alt local învecinat. Pompierii militari au procedat la evacuarea preventivă a persoanelor aflate în localul învecinat şi au acţionat simultan, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind să împiedice extinderea flăcărilor la întregul local şi la clădirea învecinată.

Pagubele înregistrate în urma producerii evenimentului au constat în aproximativ 25 metri pătraţi tavan pe structură uşoară, mobilier bar, casă de marcat, aparatură sonorizare, un aparat de cafea, tabloul electric şi conductori electrici.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a incendiului, un cablu electric neizolat corespunzător. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Distribuie informația
Alte știri