Un salontan a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă cu 400 de euro, o tânără de 23 de ani, în scopul practicării prostituției

Polițiștii orădeni de combatere a criminalității organizate, coordonați de un procuror D.I.I.C.O.T. din Oradea, au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce ar fi încercat să vândă o tânără, în scopul exploatării sexuale.

Miercuri, 8 aprilie a.c., la ora 20.45, în localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au prins în flagrant delict un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani, din Sanislău, în scopul practicării prostituției.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele celui în cauză, iar după audierea acestuia de către procurorul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor.

Joi, 9 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Tribunalul Bihor, iar magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de persoane.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Distribuie informația
Alte știri