Un singur dosar acceptat pentru postul de director general al Aeroportului Internaţional Oradea

Directorul general al Aeroportului Internaţional Oradea, Gheorghe Pasc, a demisionat din funcţie, iar postul a devenit vacant din data de 2 septembrie. Interimatul e asigurat de actualul adjunct, Dan Bălăcel, care a fost director al Aeroportului Arad.

Concursul internaţional anunţat de preşedintele CJ Bihor, Pásztor Sándor va avea loc luna viitoare. Mandatul directorul general al Aeroportului va fi de 4 ani. Din cele 3 dosare depuse unul singur a fost acceptat, cel al „Cristina Antik, membru în actualul Consiliu de Administrație și fost angajat al regiei, transmit autoritățile. Conform desfășurătorului, candidatul are la dispoziție 15 zile pentru a înainta Declarația de Intenție. În faza finală a concursului, candidatul va susține un interviu în urma căruia, comisia va decide rezultatul final. Candidatul va fi evaluat și de expertul extern, Sorin Eugen Zaharia, profesor al Universității Politehnice din București, singurul cadru universitar care predă disciplina Management aeroportuar, potrivit newsbihor.ro

La acest moment, Aeroportul orădean numai „Internaţional” nu e. Singurele curse externe sunt charterele care operează doar în sezon estival.

Distribuie informația
Alte știri