Un șofer a lovit un adolescent pe trecerea de pietoni și a fugit! Tânărul a ajuns la spital

Joi, 24 octombrie, la ora 18.23, pe strada Nufărului din municipiul Oradea, la intersecția cu strada Nojoridului, județul Bihor, un bărbat care conducea un autoturism, înspre strada Dimitrie Cantemir – Sânmartin, a pătruns în intersecție la culoarea roșie a semaforului electric și a acroșat un tânăr de 17 ani, din comuna Ceica, județul Bihor, care se afla în traversarea părții carosabile pe role, la culoarea verde a semaforului pietonal, venind din partea dreaptă a autoturismului.

În urma accidentului rutier, pietonul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției sau a procurorului de caz. Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidendului fără încuviințatrea organelor de poliție sau a procurorului de caz, sub suspravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, spune comisarul şef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. .

Distribuie informația
Alte știri