Un șofer beat a acroșat un pieton și a fugit de la locul accidentului

Foto: arhiva

Sâmbătă, 8 februarie a.c., la ora 03.10, pe strada Dunării din localitatea bihoreană Săcueni, un bărbat de 25 de ani, din comuna Abram, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism în regim taxi, la intersecția cu strada Victor Babeș, a efectuat un viraj înspre stânga și a acroșat un bărbat de 31de ani, din localitatea Săcueni, care a pătruns brusc pe carosabil, în fugă, s-a lovit de autovehicul, conducătorul auto s-a speriat și a accelerat, iar pietonul s-a dezechilibrat și a căzut pe acostamentul din partea stângă a străzii.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În urma testării cu aparatu etilotest, s-a constatat că pietonul avea o concentrație alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii acestuia fără încuviințarea poliției, fiind depistat cu operativitate de polițiștii rutieri din Marghita.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Alte știri