Un sofer suspectat ca s-a drogat a provocat un accident in zona cimitirului

Luni, 23 aprilie a.c., la ora 18.07, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin apelul de urgență S.N.U.A.U. 112, că pe strada Ogorului din municipiul Oradea s-a produs un eveniment rutier fără victime.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat conducătorul autoturismului bănuit că ar fi condus, ca fiind un tânăr de 19 ani din municipiul Salonta.

Existând suspiciunea că tânărul de 19 ani s-ar afla sub influența substanțelor psihoactive i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor cu efect psihoactiv în organism. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri