Un strop de iubire în mijlocul Oradiei

Ieri, în Piața Unirii, lângă statuia Regelui Ferdinand, a avut loc vernisajul expoziției „Varadinum Love”, organizată de clubul Varadinum cu ocazia Valentine`s Day și a Dragobetelui.

Curioșii vor găsi aici 84 fotografii realizate de 15 artiști, majoritatea din Bihor: Adela Rusu, Mariana Scubli, Ioana Birău, Florica Bacter, Horváth Márta, Ecaterina Kiss, Ionel Gurzun, Liviu Paşcalău, Paul Borza, Constantin Lazăr, Marian Plaino, Arecu Cătălin, Cosmin Neama, Ionuţ Jarca şi Ovi D. Pop.

„Clubul Varadinum vă invită la expoziția Varadinum Love, care este deja montată în Piața Unirii din Oradea, unde veți vedea că dragostea plutește în aer. Tocmai pentru a celebra iubirea și ca toată lumea să se bucure de momentele îndrăgostiților ne-am gândit să venim în întâmpinarea publicului cu aceste cadre care exprimă dragostea. Dragostea nu înseamnă numai dragoste între doi îndrăgostiți, poate însemna și dragostea de mamă pentru copiii ei, poate însemna și dragostea de copii pentru părinți, dragostea de părinți către bunici și tot așa. Deci am ales mai multe forme de dragoste”, a declarat artistul fotograf Adela Rusu.

Cei care au fost prezenți la eveniment au putut face cunoștință personală cu renumiții fotografi Adela Rusu și Ovi D. Pop. Expoziția va putea fi admirată până în data de 8 martie, când va avea loc vernisajul unei alte expoziții, de această dată, dedicată femeii.

Antonia Alexandra SZABO, Jurnalism, An II

Distribuie informația
Alte știri