Un tânăr a decedat în urma unui incendiu produs în localitatea bihoreană Luncșoara

Foto: arhiva

Sâmbătă, 29 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 27 de ani a decedat în urma unui incendiu produs în localitatea bihoreană Luncșoara.

În jurul orei 04.50, echipajele Stației de Pompieri Aleșd au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Luncșoara, comuna Aușeu.

În momentul sosirii echipajelor la adresa indicată de apelantul numărului unic 112, incendiul se manifesta violent la unul dintre cele două corpuri ale casei. Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, însă, din nefericire, în interiorul camerei incendiate au găsit corpul carbonizat al proprietarului în vârstă de 27 de ani. Pompierii au împiedicat propagarea incendiului la cel de-al doilea corp al casei și la casa vecinului aflată la o distanță mică față de flăcări.

Cauza incendiului este în curs de stabilire

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri