Un tânăr antreprenor din județ pune Bihorul pe harta companiilor bio de succes

Are 23 de ani și activează cu succes în mediul de business. Sergiu Răzvan Bulzan a absolvit Facultatea de Științe Economice din Oradea, specializarea “Contabilitate și Informatică de Gestiune”, iar în prezent e masterand în cadrul aceleiași facultăți, la “Administrarea Afacerilor Regionale”.

Atent la detalii încă din anii copilăriei, Sergiu a studiat îndeaproape persoanele din jur, iar mentor și model îi este tatăl, cel care a pus bazele afacerii pe care tânărul economist vrea să o ducă acum la un alt nivel, punând localitatea Borozel și implicit județul Bihor pe harta companiilor bio de succes.

Segiu împreună cu sora sa, Bianca au o firma de procesare ciuperci (hribi sau gălbiori) și fructe de padure din floră spontană în comuna Borod, intitulată simplu, Ser&Bia, al cărui brand, „SBF”, a pătruns deja pe rafturile mai multor supermarketuri și chiar hypermarketuri consacrate din Oradea sau Arad.

Având o cifră de afaceri de aproximativ 2 milioane de lei anual, un spațiu de peste 500 de metri pătrați și câteva zeci de lucrători comerciali în sezon, cărora li se adaugă 8 angajați permanenți, firma condusă acum de Sergiu Bulzan își propune să crească frumos în continuare, îndemnând la un stil de viață sănătos și mai aproape de natură.

Deși la început de drum, tânărul antreprenor din Bihor s-a confruntat deja cu mai multe probleme. E vorba de deficitul de forța de muncă din mediul rural, lipsa unei predictibilități fiscale dar și a presiunilor exercitate de stat asupra întreprinzătorilor români. Cu toate acestea, Sergiu Bulzan își dorește ca “Savoarea bunătăților fermecate” să impresioneze curând cât mai mulți clienți din țară și străinatate.

Distribuie informația
Alte știri