Un tânăr, bănuit că ar fi încercat să tâlhărească o femeie, iar pe alta ar fi violat-o, reținut de polițiștii orădeni

Joi, 1 iulie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Bihorene, un tânăr de 23 de ani, din Oradea, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie, respectiv viol.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 29 iunie a.c., în timp ce se afla în scara unui bloc din Oradea, în care acesta locuiește, ar fi acostat o femeie de 59 de ani, din Oradea, pe care ar fi încercat să o deposedeze, prin violență, de poșeta pe care o avea asupra sa. Cel în cauză ar fi renunțat la finalizarea activității infracționale din cauza strigătelor de ajutor ale victimei.

În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 6 și 7 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, tânărul este bănuit că, la 30 iunie a.c., în timp ce se afla în scara unui alt bloc din Oradea, ar fi acostat o femeie de 27 de ani, din Oradea, pe care ar fi violat-o. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 2 și 3 zile de îngrijiri medicale.

Vineri, 2 iulie a.c., cel în cauză va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie, respectiv viol.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri