Un tânăr bănuit de furt din locuință, reținut de polițiștii orădeni

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus extinderea acțiunii penale față de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Oamenii in uniformă îl bănuiesc pe acesta că, la 15 aprilie, împreună cu un alt tânăr orădean de 22 de ani, cercetat de polițiști în aceeași cauză și arestat o zi mai tarziu,ar fi pătruns prin escaladare și efracție într-o locuință din Oradea și ar fi sustras aparatură electrocasnică, cauzând un prejudiciu apreciat la 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii orădeni.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe tânărul de 20 de ani, pentru 24 de ore. Se continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri