Un tânăr bihorean fără permis a ajuns la spital după ce s-a oprit cu motocicleta într-un gard

Miercuri, 19 mai a.c., la ora 11.55, în localitatea bihoreană Borumlaca, un tânăr de 19 ani, din comuna Popești, județul Bihor, în timp ce conducea un autovehicul de tip motocross, fără a avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat gardul unui imobil din localitate.

În urma accidentului rutier, conducătorul autovehiculului a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În cauza a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri