Un tânăr bihorean, reţinut pentru trafic de droguri de mare risc. Vezi ce avea în mașina în care se afla

Vineri, 18 februarie a.c., pe Drumul Național 79, în municipiul Salonta, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict un tânăr, de 21 de ani, din județul Bihor și alți doi bărbați, de 31 și 28 de ani, ambii din județul Satu Mare, bănuiți de trafic intern și internațional de droguri de risc.

Aceștia au fost depistați în timp ce ar fi transportat, cu un autoturism, 4,35 kg. de cannabis.

Din cercetări a rezultat că drogurile ar proveni dintr-o țară a Uniunii Europene și ar fi fost introduse ilegal în țară.

După prinderea în flagrant delict a celor trei bărbați, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere.

După audierea acestora, procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea a dispus reținerea tânărului de 21 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate, în vederea documentării activității infracționale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier Bihor și de la Poliția Municipiului Salonta din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și de cel al Poliției de Frontieră.

Distribuie informația
Alte știri