Un tânăr de 18 ani, prins la braconaj pe un fond de vânătoare din Bihor. Alți doi sunt căutați

Duminică, 28 august a.c., la ora 22.59, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat din Vașcău, în calitate de administrator al unui fond de vânătoare din zona localității bihorene Vașcău, că pe respectivul fond de vânătoare s-ar comite fapte de braconaj.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, din relatările paznicilor fondului de vânătoare reieșind că aceștia ar fi depistat pe raza fondului de vânătoare trei bărbați și au reușit să-l imobilizeze pe unul dintre ei, ceilalți doi fugind.


Persoana în cauză a fost identificată de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din Vașcău. Din investigațiile efectuate în continuare de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au fost identificate și celelalte două persoane bănuite că ar fi fost prezente pe fondul de vânătoare, ca fiind un bărbat de 46 de ani și un tânăr de 24 de ani, ambii din Vașcău.


Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Subtanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, sub aspectul comiterii infracțiunii de „tentativa de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizația de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condițiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic respectiv”.

Distribuie informația
Alte știri