Un tânăr de 19 ani din Oradea, prins de radar cu 123 Km/h pe DN1

267 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, la sfârșit de săptămână. Amenzi aplicate au fost în valoare de 105.285 de lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii bihoreni au reţinut 22 de permise de conducere si cinci certificate de înmatriculare.

144 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Sâmbătă, 28 septembrie a.c., la ora 16.41, pe D.N. 1, în afara localităţii bihorene Săbolciu a fost depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 123 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h. In aceeasi zi, la ora 17.55, pe D.N.1, în afara localităţii bihorene Săbolciu a fost depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din localitatea Tileagd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 117 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Distribuie informația
Alte știri