Un tânăr de 23 de ani din Oradea a evadat de la Spitalul de Psihiatrie din Ştei

Polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Ştei au fost sesizați la 28 aprilie a.c., la ora 02.22, de reprezentanţii Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Ştei că un tânăr de 23 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor – HENDRE GHEORGHE-  a fugit din spital în cursul serii de 27 aprilie a.c. și nu a mai revenit.

Acesta era internat medical provizoriu în respectiva unitate sanitară specializată din cursul lunii februarie 2019, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 – 1,75 m, greutate 80 kg., constituție atletică, faţă ovală, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, are un semn din naștere deasupra sprâncenei drepte.

ÎMBRĂCĂMINTE: Trening bleumarin cu inscripția SPS, papuci din cauciuc bleumarin, halat verde-kaki.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri