Un tanar de doar 16 ani analizeaza plusurile şi minusurile Aeroportului Oradea. Autoritatile si-ar putea lua notite. VIDEO

La cei 16 ani ai săi, gojdistul Iulian Augustin Pavăl are deja o vastă experienţă în cadrul Lufthansa Group. Colaborarea sa cu acest mare operator aerian a început în 2012, în prezent tânărul este consultant pe probleme de legislaţie aviatică la Lufthansa.

În vara anului trecut, Iulian Augustin Pavăl a realizat, pe cont propriu, un prim chestionar privind Aeroportul din Oradea, unde a urmărit să afle destinaţiile dorite de orădeni, apoi frecvenţa, respectiv clasa la care doresc orădenii să zboare. Chestionarul a fost reluat, în decembrie 2015, pe un eşantion de 1.500 de persoane, tot de către tânărul gojdist, ajutat de această dată de o echipă de colaboratori.

„În ambele cazuri a rezultat că orădenii îşi doresc să zboare la Londra, Paris şi Roma. Cursele să fie economy, cu o frecvenţă odată pe lună”, ne-a precizat Iulian Angustin Pavăl.
Din păcate, aceste chestionare nu au fost acceptate, neîndeplinind baremele impuse de autorităţile în domeniu.

Tânărul priveşte cu îngrijorare cum Aeroportul Oradea, capabil să primească aeronave de mari dimensiuni, după extinderea pistei, pierde teren în faţa Aeroportului din Debreţen, neavând nicio cursă externă.
Plusurile şi minusurile Aeroportului Oradea au rezultat în urma unei analize pertinente a tânărului orădean.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri