Un tanar din Delani, ar fi produs un accident mortal iar apoi a fugit de la locul faptei

Accidentul s-a produs in noaptea de marti spre miercuri. Poliția Municipiului Beiuș a fost sesizată de un localnic că pe drumul județean 764, între localitățile Beiuș și Delani, se află un bărbat căzut pe carosabil. Echipajul de poliție care s-a deplasat cu operativitate la fața locului a identificat persoana respectivă ca fiind un bărbat de 72 de ani, din localitatea Delani, județul Bihor. A fost solicitată prin S.N.U.A.U. 112 intervenția unui echipaj medical, însă, cu toate manevrele de resuscitare efectuate, persoana în cauză a decedat.

Persoana bănuită de comiterea accidentului a fost identificata a doua zi, ca fiind un bărbat de 32 de ani, din localitatea bihoreană Delani. Acesta este bănuit că, la 30 august a.c., la ora 23.45, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 764, pe direcția Beiuș – Delani, a accidentat mortal victima, care, în calitate de pieton, se afla culcată pe carosabilul drumului județean.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Distribuie informația
Alte știri