Un tanar din Delani, ar fi produs un accident mortal iar apoi a fugit de la locul faptei

Accidentul s-a produs in noaptea de marti spre miercuri. Poliția Municipiului Beiuș a fost sesizată de un localnic că pe drumul județean 764, între localitățile Beiuș și Delani, se află un bărbat căzut pe carosabil. Echipajul de poliție care s-a deplasat cu operativitate la fața locului a identificat persoana respectivă ca fiind un bărbat de 72 de ani, din localitatea Delani, județul Bihor. A fost solicitată prin S.N.U.A.U. 112 intervenția unui echipaj medical, însă, cu toate manevrele de resuscitare efectuate, persoana în cauză a decedat.

Persoana bănuită de comiterea accidentului a fost identificata a doua zi, ca fiind un bărbat de 32 de ani, din localitatea bihoreană Delani. Acesta este bănuit că, la 30 august a.c., la ora 23.45, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 764, pe direcția Beiuș – Delani, a accidentat mortal victima, care, în calitate de pieton, se afla culcată pe carosabilul drumului județean.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri