Un tanar din Oradea a fost prins la furat la cateva ore dupa ce a scapat de arest in alte trei dosare

Marți, 13 martie a.c., polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un tânăr de 18 ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Suspectul ar fi spart cel putin 3 masini in ultima luna. Prin urmare, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Oradea l-au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Miercuri, 14 martie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, fiind dispusă față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cursul aceleiași zile, acesta a încălcat condițiile impuse de măsura preventivă a controlului judiciar, fiind depistat de polițiștii Biroului Furturi din Autoturisme la scurt timp după ce, în jurul orei 18.30, ar fi sustras dintr-un magazin din Oradea o sticlă de whiskey în valoare de 135 lei.

Joi, 15 martie a.c., cel în cauză a fost prezentat, din nou, la Judecătoria Oradea, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispun înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu.

Distribuie informația
Alte știri