Un tanar din Oradea, arestat după ce a avut relaţii sexuale cu o adolescenta şi a pus pe internet fotografii cu o minora de 11 ani

La data de 13.09.2017 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului COSTEA FLORIAN-DAVID, zis KOBRA, pentru săvârşirea infracţiunilor de pornografie infantilă prin sisteme informatice și act sexual cu un minor.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii iulie 2017, inculpatul Costea Florian-David a abordat o minoră în vârstă de 11 ani, din Oradea, căreia i-a făcut mai multe fotografii în diferite ipostaze, folosindu-se de telefonul său mobil, fotografii pe care, ulterior, le-a distribuit pe o reţea de socializare.

De asemenea, în cursul lunii iulie 2017, inculpatul a întreținut raporturi sexuale cu o persoană vătămată în vârstă de 14 ani, în zona localității Paleu, în autoturismul personal al acestuia.
La data de 14.09.2017 Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului Costea Florian-David pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice.

Distribuie informația
Alte știri