Un tânăr din Săliște de Vașcău a sustras bunuri din locuința unui consătean. Va suporta rigorile legii

Polițiștii Postului de Poliție Criștiorul de Jos din cadrul IPJ Bihor au fost sesizați telefonic de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Oradea că, în noaptea de 24 spre 25 septembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns, prin efracție, în imobilul pe care îl deține în localitatea bihoreană Săliște de Vașcău și au sutras un monitor pc, un hard disck extern, un aparat foto, un sistem audio, o aerotermă, aproximativ 40 de litri de țuică și alte bunuri, provocând un prejudiciu estimat la 5.000 de lei, potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii din Criștiorul de Jos au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 23 de ani, din Săliște de Vașcău. Polițiștii au recuperat de la acesta aproximativ 60% din prejudiciu.

Polițiștii Postului de Poliție Criștiorul de Jos continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Distribuie informația
Alte știri