Un tânăr din Satu Mare a fost reținut în Mădăras după ce a fost depistat conducând fără permis, cu un permis fals

foto arhiva

Miercuri, 27 aprilie a.c., la ora 13.40, pe D.N. 79, pe raza localității bihorene Mădăras, polițiștii posturilor de poliție rurale Mădăras și Cefa au depistat în trafic un bărbt de 26 de ani, din Ardud, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, la solicitarea legală a polițiștilor, acesta a prezentat pentru control un permis de conducere, în legătură cu care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că ar fi fals.

În urma administrării probatoriului, polițiștii din Mădăras l-au reținut pe bărbatul de 26 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Postului de Poliție Mădăras continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și uz de fals.

Distribuie informația
Alte știri