Un tânăr drogat din Oradea a acroșat cu autoturismul 4 persoane pe trotuar și a părăsit locul accidentului. 3 dintre ei au ajuns la spital

Luni, 5 iulie a.c., la ora 13.04, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Margaretei din Oradea, la intersecția cu strada Navigatorilor, în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 37 de ani, din Oradea, care se afla pe trotuarul străzii Navigatorilor, a demarat în trombă, a întors autovehiculul pe trotuarul din partea dreaptă a străzii Navigatorilor, unde a acroșat ușor doi bărbați de 35, respectiv 28 de ani și doi minori de 15 și 13 ani, toți din Oradea, care se aflau pe trotuar.

În urma accidentului rutier, cei doi bărbați și minorul de 15 ani au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital, iar minora de 13 ani a refuzat să fie transportată la spital.

După producerea accidentului rutier, cel în cauză a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției și s-a prezentat, ulterior, la sediul Poliției Municipiului Oradea.

În urma testării conducătorului auto, există suspiciunea că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu caracter psihoactiv (rezultat pozitiv la testarea rapidă). Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența substanțelor psihoactive.Un

Distribuie informația
Alte știri