Un tânăr orădean a plecat de acasă și nu a mai revenit. E căutat de familie și de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați la 21 aprilie a.c., în jurul orei 16.10, de familia unui tânăr de 22 de ani, din municipiul Oradea – SECARĂ SEBASTIAN FLORIN –  că acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 20 aprilie a.c. și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate 60 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta acesta la data dispariției.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri