Un tânăr orădean de 16 ani, bănuit că ar fi încercat să tâlhărească o femeie pe care o cunoștea, a ajuns după gratii

Miercuri, 17 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un tânăr de 16 ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 15 noiembrie a.c., în jurul orei 14.10, în timp ce se afla cu o femeie de 44 de ani, din Oradea, pe care o cunoștea,  în incinta unui magazin alimentar din Oradea, ar fi deposedat-o de 50 de lei, folosind violența, iar apoi ar fi fugit.

În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 3 zile de îngrijiri medicale.

Joi, 18 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe acesta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului de 16 ani un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri