Un tânăr orădean drogat la volan a provocat un accident în Vadu Crișului. Două pasagere din autoturism au fost rănite

Foto: arhiva

Sâmbătă, 13 noiembrie a.c., la ora 18.00, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 108 O, în localitatea bihoreană Vadu Crișului, pe direcția Vadu Crișului – Topa de Criș, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabil umed, a pătruns pe sensul opus, a lovit un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, o tânără de 20 de ani și o alta de 24 de ani, ambele din Oradea, pasagere în autoturism, au suferit leziuni ușoare.

În urma testării rapide a conducătorului auto, există suspiciunea că acesta ar fi condus sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. Celui în cauză i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri