Un tânăr român adoptat în Canada își caută familia naturală

Un român adoptat de o familie din Canada când avea doar un an își caută familia din România. Nicușor are acum 32 de ani și face un apel la oricine ar avea o informație care să-l conducă spre familia sa naturală.  

Nicușor Victor Sirghie s-a născut pe 9 februarie 1990, la București, fiind adoptat de o familie din Canada la puțin timp după ce a împlinit un an. Tânărul face un apel pe Facebook, sperând să-și găsească familia din România cu ajutorul paginii „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”

„Salutări din Montreal!

Numele meu la naștere a fost NICUȘOR VICTOR SIRGHIE. M-am născut pe 9 februarie 1990 la BUCUREȘTI. Am fost adoptat în Canada la puțin timp după ce am împlinit un an. Am crescut într-un orfelinat din București și chiar dacă eram mic încă am amintiri din acel loc. Aș vrea să mă ajutați să îmi găsesc rudele din România despre care nu știu nimic. Posibil să se fi numit SIRGHIE. Cine știe?

Îmi amintesc că am văzut o poză când eram mai mic și cred că mai am cel puțin o soră și doi frați, unul din ei adoptat în SUA. Tare aș vrea să mă ajutați și pe mine cu o DISTRIBUIRE. Oriunde puteți, pot fi oriunde. Poate cineva recunoaște numele, poate semăn cu frățiorii mei. Nu e ușor dar nici imposibil. Voi puteți face minuni, puteți DISTRIBUI atât de mult încât poate ajung gândurile mele acolo unde trebuie. Nu ezitați să trimiteți un mesaj privat adminilor dacă aveți vreun indiciu.

Vă mulțumesc din suflet!”, este mesajul postat de Nicușor Sirghie pe grupul de Facebook menționat.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri