Un tânăr și-a pierdut viața iar doi șoferi sunt în stare gravă la spital, după o urmărire în trafic cauzată de gelozie extremă

Foto: vasiledale.ro

Un accident de circulație a fost semnalat în seara de sâmbătă, 25 septembrie, în jurul orei 23.15, în Tăuții Măgherăuș. Un tânăr a murit, iar doi șoferi au ajuns în stare gravă la spital, după o cursă ca-n filme.

Unul dintre șoferi a plecat în urmărire, împreună cu un prieten, după ce i s-a părut că fosta lui iubită a coborât dintr-o altă mașină. Speriat, șoferul urmărit a sunat la 112 și a anunțat totul.

În Tăuții Măgherăuș, urmăritorul s-a angajat în depășirea mașinii urmăritului, pentru a-l șicana din nou, dar pentru că venea un autoturism de pe contrasens, ar fi tras de volan, a acroșat mașina tânărului, pe care a azvârlit-o într-un șanț de beton. În acele clipe, pasagerul din mașina aflată în urmărire, care nu ar fi purtat centură de siguranță, ar fi fost aruncat din mașină, pierzându-și viața. Cei doi șoferi au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Baia Mare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferul vinovat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa: directmm.ro

Alte știri