Un TIR a fost lovit de un tren privat de marfă în zona Episcopia Bihor

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat, duminică la prânz, că un tren privat de marfă (Fox Rail) a surprins remorca unui TIR aflat în gabaritul liniei CF, între staţiile Episcopia Bihor – Frontieră.

”Trenul IRN 361, care circulă în relaţia Frontieră – Episcopia Bihor – Oradea, staţionează temporar în Episcopia Bihor Frontieră până la finalizarea intervenţiilor desfăşurate la pasajul rutier respectiv, intervenţii care necesită scoaterea din gabaritul căii ferate a TIR-ului”, a transmis CFR.

Sursa citată a precizat că personalul feroviar al SRCF Cluj acordă tot suportul tehnic necesar echipelor de intervenţie, astfel încât traficul feroviar să fie redeschis în cel mai scurt timp.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri