Un TIR încărcat cu materiale plastice a luat foc în mers și a ars ca o torță DN 79, Arad – Oradea

Foto: ISU Arad

Un TIR încărcat cu materiale plastice a luat foc în mers pe DN 79 Arad – Oradea şi a fost distrus, şoferul reuşind să iasă la timp din cabină şi să scape nevătămat.

Incidentul a avut loc joi după-amiază, la marginea localităţii arădene Şimand, intervenind pompierii militari ai Detaşamentului Ineu, sprijiniţi de pompierii militari din Şimand.

„Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la întregul autotren care transporta materiale plastice. Nu sunt înregistrate victime, şoferul autotrenului s-a autoevacuat în condiţii de siguranţă”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Pompierii au lichidat flăcările abia după o oră, din cauza cantităţii mari de plastic care ardea.

Cauza declanşării incendiului a fost un scurtcircuit.

Traficul rutier nu a fost afectat, şoferul reuşind să tragă autotrenul într-o parcare de pe marginea drumului imediat ce a observat flăcările.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri