Un Trabant fără stăpân, depistat de polițiștii locali din Oradea

Distribuie pentru prietenii tăi:

În urma verificărilor efectuate de către Direcția Poliția Locală Oradea, a fost depistat în cursul zilei de ieri, 12 ianuarie 2022, autovehiculul marca Trabant, având număr de înmatriculare BH 03 REZ, considerat a fi fără stăpân conform prevederilor Legii nr.  421/2002. Acesta a fost ridicat de pe str. M. Kogălniceanu nr. 1 și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. 

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri