Un utilaj agricol, cuprins de flăcări pe un teren din Bihor

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Salonta au intervenit în localitatea Bicaci, comuna Gepiu, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins un utilaj agricol.

Apelul prin Sistemul Unic 112 a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, duminică, 30 iunie a.c., în jurul orei 02.10, la locul indicat de apelant fiind mobilizate imediat, echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la un tractor, pompierii limitând pagubele doar la utilajul respectiv, care a ars în proporție de aproximativ 90%.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, o defecțiune la utilajul agricol.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri