Un vraci susține că poate să-l facă bine pe Mihai Neșu. ”Dacă în două luni nu îl pun pe picioare, îi dau 100.000 de euro”!

Stelian Fulga, individul care promite vindecarea miraculoasă a fostului fotbalist, este un terapeut care pretinde că lucrează numai cu produse naturiste. Se prezintă ca fiind un specialist școlit în Tibet și mai susține cu aplomb că are leac, înaintea doctorilor din lumea întreagă, pentru boala care îl ține ostatic pe Neșu într-un scaun cu rotile.

Potrivit libertatea.ro, vraciul i-a dat telefon lui Neșu și s-a oferit să-l facă bine. Replica fostului fotbalist l-a lăsat mască pe Fulga: ”Eu cred doar în Dumnezeu”!

Imobilizat din 2011, după fractura cervicală produsă de intervenția involuntară a colegului Alje Schut, la un antrenament al formației Utrecht, și neputându-se deplasa singur, Mihai Neșu se concentrează pe refacere și trage tare pentru fundația căreia îi acordă mare parte din timpul său.

Stelian Fulga, fost realizator de emisiuni curative la OTV apare pe Internet și cu un renume de șarlatan. Destui îl consideră un ”țepar” de care este bine să iei distanță. Totuși, omul nu ezită să se prezinte ca un binefăcător, doar în culori strălucitoare, mai scrie liberattea.ro

Distribuie informația
Alte știri